Ako ste u potrazi za učinkovitim rješenjem recikliranja metala, onda ste na pravom mjestu…

O nama

Ekohold d.o.o. Božjakovina je tvrtka registrirana za reciklažu i promet sekundarnim sirovinama te za sakupljanje i skladištenje neopasnog, opasnog i građevinskog otpada. Bavimo se otkupom, zbrinjavanjem i prijevozom svih vrsta otpada. Stručno smo osposobljeni i ekipirani za izvođenje vrlo složenih operacija demontaže poslovnih objekata i postrojenja.

Ekohold je tvrtka kćer Metalprodukta iz Belice, tvrtke koja se već 25 godina uspješno bavi ovim djelatnostima. Ekohold se nalazi u gospodarskoj zoni Božjakovina, a prostire se na 6500 kvadratnih metara površine raspoložive za manipulaciju sekundarnim sirovinama.

Naš tim

Zahvaljujući profesionalnosti članova našeg mladog tima te odgovornom poslovanju i poštenju, gradimo dugoročne poslovne odnose sa svojim klijentima.

Enes Bajrić

Enes Bajrić

Direktor društva
Vjekoslav Puhanić

Vjekoslav Puhanić

Voditelj komercijale
Matija Trošić

Matija Trošić

Voditelj administracije

Misija

Naša misija je profesionalnim i odgovornim poslovanjem na području prometa sekundarnim sirovinama i recikliranja, osigurati rast tvrtke i značajno doprinositi zaštiti okoliša i podizanju svijesti o potrebi očuvanja prirodnih resursa.

Vizija

Vizija tvrtke je pozicionirati se na tržištu i postati jedan od tržišnih lidera u branši. Odgovornim poslovanjem i povjerenjem steći ugled pouzdanog poslovnog partnera.